Bouwjaar: 1997

Kenteken: RS-FD-78

KM-stand: 326.800

Namens een Jaguar liefhebber bieden wij te koop aan een goed onderhouden originele Jaguar XJ Executive 3.2 uit 1997.

Het betreft een nieuw in Nederland geleverde auto van de eerste eigenaar. De eigenaar is altijd erg zuinig geweest op zijn Jaguar en heeft de auto met liefde en aandacht onderhouden. Deze Jaguar heeft de mooie kleurstelling British racing green met beige lederen interieur en alle opties die bij een Executive uitvoering horen. Alle opties en functies werken naar behoren. Deze XJ is onder andere uitgerust met elektrische ramen, spiegels en stoelverstelling en climate control en een radio/cassettespeler met CD wisselaar in de kofferbak. De 6 cilinder lijnmotor loopt supermooi en in combinatie met de automatische versnellingsbak rijd je als een koning in deze limousine en is elke rit een waar genoegen!

Vanwege zijn leeftijd is deze Jaguar bijtellingsvriendelijk en daarom zeer geschikt voor de zakelijke rijder die exclusief wil rijden.

Is het een 100% perfecte auto? Nee, er zijn enkele punten van aandacht. De carrosserie heeft meerdere kleine gebruikssporen die niet storen en prima passen bij de leeftijd van de auto; de hemelbekleding hangt deels los, een kwaal van deze auto’s. In overleg kunnen wij dit oplossen mocht dat een struikelblok zijn. Tot de uitrusting behoren ook 4 winterbanden met velg.

Prijs: € 5.850,00